Home > Uncategorized > Belajar Ilmu 18SX Melayu

Belajar Ilmu 18SX Melayu

Perhatian: Blog ini mengandungi ilmu 18SX melayu, untuk suami isteri dan bakal-bakal pengantin.

“Melayari bahtera rumahtangga tak semudah yang disangka. Ombak dan badai yang melanda perlu ditangani dengan bijaksana. Oleh itu perlu penuh ilmu didada, barulah segalanya jadi sempurna.”
Malam pertama adalah satu cabaran jika pasangan berkenaan tidak berpengalaman dan tidak mempunyai ilmu dalam bab hubungan intim suami isteri. Jika pasangan wanita selama ini menyimpan kesuciannya untuk jejaka idaman, pasti malam pertama memberi makna kepadanya apabila dapat memberi anugerah yang sangat bernilai itu kepada pasangannya. Jadi mempelajari sedikit sebanyak rahsia dan petua-petua hubungan intim suami isteri dapat membantu melayari malam pertama dengan sempurna.

Hidup berkeluarga yang bahagia juga adalah sesuatu yang amat diidamkan oleh kita semua. Lebih-lebih lagi apabila di pertengahan dan penghujung perkahwinan di mana kerap kali suasana romantis indah dan cinta dikatakan semakin terhakis pergi. Cerita-cerita ghairah telah hilang, terutama pada pasangan orang melayu. Mulalah dalam keadaan ini beberapa masalah timbul, ini ditambah pula dengan masalah kita yang semakin lesu di ranjang.

Adakah anda tahu 35%  kes penceraian di Semenanjung Malaysia disebabkan masalah hubungan intim suami isteri dan hampir 90% masalah rumahtangga boleh diatasi dengan suasana TEGAR dan MEMUASKAN di ranjang? Pakar psikologi telah mendedahkan buat berkurun lamanya bahawa segala pertengkaran, tekanan boleh ditangani dengan kehebatan di kamar tidur. Ini bukan cerita seks, dongeng dan rekaan sahaja, ini adalah kenyataan.

Adakah kita sedar bahawa ada di antara kita sudah tidak seperti dahulu? Seperti umur 18 tahun dulu. Kereta mewah yang baru setahun jagung jika sudah sampai waktunya juga perlu di “SERVIS”, apatah lagi kita yang sudah beberapa lama berkhidmat dalam rumahtangga? Bolehkah kita “MAINTAIN PERFORMANCE” kita? Kulit kita apabila sudah lama mula berkedut, tetapi percayakah anda bahawa hubungan intim kita boleh KEKAL MUDA SENTIASA?

Bagaimanakah caranya untuk menyelesaikan masalah-masalah ini? Anda perlulah mencari ilmu-ilmu yang berkaitan dan mempelajarinya. Ini dapat meluaskan pengetahuan dan membuka minda anda dalam hal-hal yang berkait dengan hubungan intim suami isteri. Dengan adanya ilmu-ilmu 18sx melayu tersebut diharap anda dapat membaiki hubungan intim anda dan kehidupan rumahtangga anda sekeluarga.

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: